Unboxing the prize.

Al meu, al meu, al meu, al meu! 🙂 Duminică seară am aflat că un comentariu pe care l-am postat pe blogul Cosmetice la Test a fost ales câştigător. Ta-da-da-da! Mai exact, Anisia a participat la lansarea liniei de produse pentru păr a surorilor Kardashian şi a decis să facă un cadou uneia dintre cititoarele sale. Îi mulţumesc frumos pentru premiu şi apreciez rapiditatea cu care a împachetat şi expediat minunăţiile.

Culmea e că, atunci când am aflat de rezultatul concursului, tocmai ce mă  uitam pe E! la un episod din serialul surorilor Kardashian. Poate nu or fi chiar idoli sau modele de urmat în viaţă, dar eu una le apreciez pentru că au curaj să „step up” chiar dacă îs mai…curbiforme, pentru că nu au complexe, pentru că au preferat să-şi investească bănuţii, nu să-i arunce pe apa sâmbetei.

Revenind la oile premiile noastre, coletul a ajuns repejor la oficiul poştal. Joi am primit avizul, dar doamnele de acolo au program de boieroaice: de la 11.00 la 16.00, când toată lumea e pe la serviciu, pe la şcoală. Sper că cei de la Poşta Română nu se miră de ce îs c-un picior în groapă.

colet

Important e că premiul a ajuns cu bine, fără să fie deteriorat. Ce-i drept, la despachetare, am fost cam barbară, dar leşinam de curiozitate.

colet2

colet3

Fixativul cu ulei de seminţe negre e fără parabeni.  Ar asigura volum şi un plus de strălucire. Recunosc că folosesc puţine produse de styling pentru păr pentru că firul e subţire şi se îngraşă repede.  De volum am nevoie. Mare, chiar. Ştiu că la coafor  mereu mă tapează ca să pară podoaba capilară mai bogată. Voi încerca şi eu acasă, iar fixativul vine la fix pentru această operaţiune.

colet4

Sticluţa cu ulei de păr va avea nevoie de ceva mai mult studiu. Scrie pe ea că e ulei uscat şi se aplică şi pe părul umed şi pe părul uscat. Trebuie să caut pe la bloggeriţele de beauty care e cea mai bună metodă de aplicare. Încă nu l-am desigilat ca să-i văd culoarea şi aroma, dar promit că vă ţin la curent.

Aţi încercat careva produsele de la surorile Kardashian?

5 gânduri despre &8222;Unboxing the prize.&8221;

  1. Alina 13 decembrie 2015 / 16:31

    Sa te bucuri de premiu!
    Eu folosesc uleiul in cantitati mari. Aplic doua pompite pe fiecare jumatate de par. Pe tine te sfatuiesc sa il aplici in cantitati mici, cate 2-3 picaturi si sa vezi ce se intampla. Mie nu-mi ingrasa parul absolut deloc. Se absoarbe imediat si miroase senzational.

    Apreciază

  2. adinaseptembriejoi 14 decembrie 2015 / 10:24

    Mama, cum miroase uleiul! Are o aroma extrem de deosebita, condimentata, foarte misto.
    Nu prea se aseamana parurili noastre, dar mie mi se pare foarte fain uleiul, nu imi incarca parul si merge aplicat si pe parul uscat, intre spalari.

    Apreciat de 1 persoană

    • glamourkay 14 decembrie 2015 / 10:28

      Mâine îl încerc. Mă sfătuiești să mă dau pe vârfuri când îs umede și apoi să dau cu placa sau să îl aplic după ce îl îndrept?

      Apreciază

      • adinaseptembriejoi 15 decembrie 2015 / 7:53

        Pe parul umed, la inceput. Daca vrei sa il incerci si pe parul uscat, fii zgarcita la inceput. Eu l-am folosit zile la rand pe parul uscat, dar firul meu e altfel. Oricum, nu mi se pare ca incarca si imi place mult mirosul.

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu