Gerovital vine din urmă cu Apa Micelară.

După ce toată vara a vuit blogosfera de apa micelară de la Bioderma, iar în toamna asta s-a bătut monedă tot pe micelară, dar de la Garnier, cei de la Farmec România au lansat şi ei pe piaţă o loţiune micelară. E pentru ten sensibil, e hipolaergenică şi nu are parabeni. Producătorul spune că împrospătează tenul, asigurându-i o demachiere blândă și reducând inflamațiile, precum și consecințele lor nedorite cum ar fi înroșirea sau durerea.

GH3D+_apa micelara

Preţul recomandat şi afişat şi pe site la Farmec e de 29,76 de lei. Dacă ţinem cont de faptul că are 150 ml, e mai scumpă decât concurenta de la Garnier care e cam 23-25 de lei pentru 500 ml, şi cred că depăşeşte ca preţ şi Bioderma Sensibio, care e cam 60-64 de lei pe 500 ml. Pe de altă partă, una e apă micelară de tip „drugstore” şi alta îs produsele dermatocosmetice sau  „Pharmaceutical Concept”. Totuşi, când citeşti pe etichete, toate se laudă că-s fără parabeni, fără alergeni şi cu toate testele trecute chiar şi pentru cel mai sensibil ten.

Comunicatul pe care eu l-am primit spune că apa micelară se găseşte în farmacii, însă de dimineaţă nu era nici în Catena, nici în Sfântul Spiridon. Aveau, în schimb alte produse, tot din gama H3 Derma +, însă nu din cele opt nou lansate, adică:

Gerovital H3 Derma+  Cremă pentru piele cu roșeață și scuame – 43,15 Lei

Gerovital H3 Derma+  Cremă anticuperozică hidratantă SPF 10 – 40,18 Lei

Gerovital H3 Derma+  Gelul de duș cremă concentrată – 59,52 Lei

Gerovital H3 Derma+  Cremă corp pentru piele uscată – 66,96 Lei

Gerovital H3 Derma+  Șampon cremă nutrireparator –  37,20 Lei

Gerovital H3 Derma+  Șampon sebocorector  – 37,20 Lei

Gerovital H3 Derma+  Cremă pentru copii – 29,76 Lei

Le dau o bilă albă pentru că s-au gândit şi la cei mici şi au venit cu această cremă pentru ştrumfi. „Formularea sa delicată de tip emulsie o face ideală pentru pielea bebelușilor, asigurând formarea unui strat protector impermeabil de cremă, ce se constituie ca o barieră fizică între piele şi scutec. Aplicată în strat generos, la fiecare schimbare a scutecelului, aceasta previne apariția iritațiilor, calmând și reparând pielea sensibilă”, se laudă producătroul. Dacă o încercaţi până în martie-aprilie, daţi-mi de veste ce părere aveţi, ca să ştiu dacă o pun în trusa lui Bebex sau nu.

Şi, la final, vă las cu fotografiile celor opt produse noi destinate îngrijirii tenului, corpului și părului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s