Bifazic mon amour.

Prima oară am încercat Bifazicul acum vreo 3 ani și nu am leșinat de emoție. Mi se părea că lasă o peliculă groasă pe ochi. Și pe lentilele de contact. Era de la Blanchette, parcă, iar cele două componente se separau aproape instant după amestecare.

Nu am mai încercat alt bifazic până luna trecută când l-am găsit pe cel de la Garnier. Mi-a plăcut ambaljul, culoarea și faptul că promite că protejează genele și că nu trebuie să frec pentru demachiere. Plus, e așa de cute pe lângă apa micelară ^^.Garnier Express 2 in 1Nu am crezut că o să-l folosesc prea des, convinsă , în lenea mea enormă de fiecare seară, că voi rezolva totul doar cu apa micelară. Nu a fost să fie așa. Micelara, oricât de bună e ea, nu curăța nici rimelul , nici rujul, ambele rezistente la apă și transfer. Și atunci am apelat la bifazic, iar din momentul ăla a intrat în categoria „Favorite”. Demonstrația? Vedeți mai jos.

Micelara versus bifazic.

Demonstratie bifazic.

Discheta de sus e cu apă micelară Garnier, după ce am frecat temeinic. Cea de jos e cu bifazicul de la Garnier Express 2 in 1, după un singur gest de demachiere, de la stânga la dreapta.

A trecut cam o lună de la deschiderea butelcuței și  am trecut de jumătate, așa că nu-mi pare musai spornic. Pe de altă parte, nici sticla nu e foarte mare: 125  de mililitri. Nu există seară în care să nu-l folosesc pe 3 dischete: două pentru ochi și una pentru buze. Pentru restul feței folosesc loțiunea micelară. Nu e nevoie să frec pentru a scăpa de rimel, deși e  din categoria celor extrem de rezistente. Același lucru e valabil și pentru tușul de ochi. Înainte chiar trebuia să insist ca să fiu sigură că iau tot tușul rezistent la transfer din colțul extern al ochiului, o zonă cu piele foarte subțire și sensibilă la mine.

Pot să vă spun că nu  avut niciun efect advers asupra ochilor: nu i-a înroșit, nu a lăsat peliculă grasă, deci presupun că nu a sufocat cu nimic pielea sensibilă din jur și nici nu mi-a afectat lentilele de contact. Adică nu le-am simțit mai grase de-a lungul zilelor sau mai murdare atunci când le-am scos la curățat (la fiecare 2 săptămâni, preventiv, pentru că îs cu purtare lunară).

Nu știu dacă mi-a hrănit/lungit/îngrijit genele. Chiar nu știu cum să evaluez asta. Nici la etichetă nu mă pricep foarte bine să o deslușesc (încă studiez asta cu ingredientele benefice și cele kk-câh), așa că vă las pe voi să vă dați cu părerea dacă e ok sau nu:

Garnier Bifazic verso

Long story short, pentru mine, e un produs  bun, chiar foarte bun,  din categoria „Buy It”. Din păcate, nu-i dau nota maximă pentru că nu am termen de comparație cu alte produse, din aceeași categorie, din aceeași generație. Încă. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s