În ce culori îţi pictezi toamna şi iarna pe unghii?

Dacă ar fi să scriu pe scurt despre tendinţele de manichiură toamnă-iarnă 2015, aş scrie aşa: scurte, rotunde, albastre, metalice, ombre, wow! 🙂 Unghiile pătrăţoase sunt pa-pa, iar locul lor e luat de unghiile rotunjite frumos. De preferat scurte, dar nu e musai.

Feeling blue?

Culorile, ah culorile, îs …de toate pentru toate. Albastru e la putere, iar alabstru electric e…wow! Nu lipsesc nici albastru mat, albastru închis, albastru deschis, albastru cu sclipici. Orice, doar să fie albastru. 🙂 Nu lispesc nici desenele futuriste sau aplicaţiile 3 D, extravagante.

Blue as a nailtrend.
Essence – The Boy next door.

Albastru as a nailtrend

Pe lângă el, vor fi la mare căutare nuanţele metalice (argintiu, auriu), care aduc un plus de festivitate, dar pe care nu le-aş recomanda la şcoală sau la birou.

Rimmel London Your majesty.
Rimmel London Your majesty.

Silver Nials

Evident că trendseterii au găsit şi o soluţie pentru manichiura de luni până vineri 🙂 : nuanţe neutre,  nude, cu subtonuri calde de bej sau caramel. Să ştiţi că nu o să daţi greş nici dacă aplicaţi un pastel în subtonuri mai reci, de gri sau kaki.

Nailart.

Sezonul acesta se remodelează clasica manichiură french. O unghie nude cu un vârf alb nu mai e suficientă, ci chiar out of style încă de anul trecut. Frenchul se reinventează în toamna asta: fie mai multe dungi colorate, fie figuri geometrice, fie nailart dantelat în adevăratul sens al cuvântului.

Sursa foto: http://i.huffpost.com
Sursa foto: http://i.huffpost.com
Sursa foto: http://pixel.brit.co
Sursa foto: http://pixel.brit.co

Şi dacă sezoanele trecute s-a purtat ombre-ul – ombre lips, ombre hair- nu putea lipsi trendul acesta nici de pe unghii. Cu un burete de aplicat fondul de ten, minim 2 oje şi puţină răbdare, rezultatele pot fi spectaculoase. Cum? Aflaţi de aici sau de aici.

Let is snow.

Pentru cine are unghii fără denivelări şi se pricepe să aplice oja fără de greşeală, albul mat e în trend în iarna asta. Deși apre banal, mie albul mi se pare extrem de greu de purtat și foarte greu de aplicat corect, fără greșeli.

Sursa foto: http://static.becomegorgeous.com
Sursa foto: http://static.becomegorgeous.com

Ca o concluzie, există un trend al unghiilor care nu se va demoda niciodată: unghii curate, îngrijite, cu cuticule dacă nu îndepărtate, măcar hidratate și neciopârțite de dinți stresați, panicați sau plictisiți.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s