To buy or not to buy: Lash sensational de la Maybelline.

Mascara sau rimelul e „must” în orice portfard, fie că avem 16 ani, fie că avem 50. Am încercat la viaţa mea cel puţin 30 de tipuri de mascara, mai bune sau mai proaste, mai rezistente sau din gama „ochi de panda”, mai eye-friendly sau mai „unde e demachiantul că nu mai suport”. Două mascara m-au dezamăgit rău de tot, dar asta e altă poveste. Acum vreau să vă arat o mascara pe care aş cumpăra-o oricând: Maybelline – Lash Sensational Waterproof.

rimmel

Efectul pe gene e unul de evantai. Nu e neapărat o mascara de alungire, dar  mi se pare că, aplicat regulamentar şi în două straturi (unul complet de rădăcini la vârfuri, folosind curbura interioară a periuţei şi unul de la jumătate la vârfuri, folosind curbura exterioară a periuţei), efectul e… Wow!

pensulamascara

Se aplică uşor, defineşte binele genele şi nu le între ele. Rezistă de dimineaţă până seara fără să-mi facă ochi de panda şi fără să lase fulgi negri sub ochi. Nu-mi irită ochii, deşi eu sunt sensibilă la acest capitol, fiind purtătoare de lentile de contact.

Fără mascara. Cu Maybelline Lash Sensational Waterproof.

Singura parte „dificilă” e îndepărtatul de pe gene. E
rezistent nu doar la apă, ci şi la unele demachiante. Chiar şi cu
apă micelară…trebuie să insişti. Se demachiază ok, din 2-3 dischete, cu un bifazic (Garnier – folosesc eu).

Preţul este de 35-38 de lei şi poate fi găsit în mai toate magazinele care comercializează produse de make-up. Aici găsiţi descrierea şi informaţiile de la producător.

Verdict? It’s a must buy! 🙂

Reclame

7 gânduri despre &8222;To buy or not to buy: Lash sensational de la Maybelline.&8221;

 1. Lory Glory 19 Octombrie 2015 / 8:47

  Eu sunt in general multumita de tot ce inseamna mascara de la Maybelline, insa pe asta nu l-am incercat, inca. 😛
  Apropo de demachiant, nu stiu daca l-ai incercat pe cel (tot bifazic) de la Sephora. Am incercat cateva pana la el, si pentru mascara waterproof, asta mi se pare cel mai bun (folosesc cantitate destul de mica si imi ajunge o singura discheta).

  Apreciat de 1 persoană

  • glamourkay 19 Octombrie 2015 / 8:52

   N-am încercat de la Sephora. Trec tot mai rar pe la ei, de când paznicul şi vânzătoarele îmi suflă în ceafă la fiecare produs la care mă uit. Însă, mă bate un gând să îmi iau un lip stein de la ei, aşa că musai voi întreba şi de bifazicul lor. Mersi de pont! :*

   Apreciază

 2. Roxana 21 Octombrie 2015 / 8:26

  Cel mai bun demachiat pentru ochi si buze pe care l-am folosit/il folosesc este cel de la Amway. Il folosesc de la 15 ani, si chiar daca am mai avut prin casa si alte demachiante, acesta niciodata nu mi-a lipsit… curata repede si cele mai puternice rimeluri. Iar un rimel bun pe care l-am descoperit acum 2 ani este cel cu ambalaj negru de la Flormar: 10X volume sculpting. Alungeste si ingroasa genele frumos. De atunci numai pe acesta mi l-am cumparat (costa putin, pana in 30 ron). Acum ca ti-am citit postarea, ma bate un gand sa incerc si Lash sensational de la Maybelline. 😀

  Apreciat de 1 persoană

  • glamourkay 21 Octombrie 2015 / 8:29

   Acum că ţi-am citit commentul mă bate tare un gând să mă uit după mascara de la Flormar. E waterproof? Aveau stand la Mall sau la Cora Bacău?

   Apreciază

   • Roxana 21 Octombrie 2015 / 8:33

    Există şi waterproof, dar eu mi-am luat mereu simplu. Găseşti insuliță Flormar la Auchan.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s